Vakantietip: Azoren

Een Azoren vakantie biedt je een mooie vakantie. De kleurrijke archipel midden in de Atlantische Oceaan biedt een prachtige natuurschoon. Laat je verbijsteren door bijzondere bezienswaardigheden zoals vulkanen, natuurlijke watervallen, prachtige uitzichten. Laat je verrassen door kleurrijke kratermeren.

Ontdek historische gemeenten zoals Ponta Delgada. Tevens staan de Azoren bekend als een mooie bestemming om te wandelen. De Azoren beschikken 60 officiële routes om te wandelen. Wandel Over kliffen Een vakantie Azoren is een fantastische plek voor actieve reizigers.

Walvissen spotten op de Azoren

Een mooie activiteit gedurende je vakantie Azoren is walvissen bekijken. De Azoren de meest geschikte plek van Europa om walvissen en dolfijnen spotten. De meeste kans hiervoor heb je op de de populaire eilanden Sao Miguel (ponta delgada) Lajes op Pico of op Faial.

Over de Azoren Eilanden

De Portugese Azoren eilanden bestaan uit 8 onbewoonde eilanden en 9 bewoonde eilanden. De Azoren eilanden liggen op Ruim 1500 vulkanen. Niet voor niets hebben de eilanden een beeldschone natuur. De unieke bezienswaardigheden en het constante klimaat maken de Azoren tot een droombestemming.

Type reizen naar de Azoren

Zit u al te dromen over een vakantie naar de Azoren? Voor welke type vakantie kiest u? Kiest u voor een actieve rondreis Azoren Of gaat u liever voor een relaxte Fly Drive Azoren Een Azoren vakantie biedt vele mogelijkheden. Kies voor een vakantie Azoren dat bij u past.

Fly Drive vakantie

Een fly drive vakantie wordt steeds vaker geboekt door reizigers. Begrijpelijk want je kan op je gemak. Om welke reden zou je op 1 vakantiebestemming verblijven wanneer je ook andere prachtige plaatsen aan kan doen in je reis.

Fly drive Azoren

Een Fly drive naar de Azoren staat voor een indrukwekkende vakantie. De vulkanische eilanden biedt een schitterend omgeving. Perfect voor een avontuurlijke fly drive trip. Laat je verrassen door buitengewone bezienswaardigheden.
Het groene eiland Sao Miguel is de meest populaire bestemming voor een fly drive. Het eiland kent de meeste highlights. Het mindere is dat alle natuurwonderen verspreid over het grote eiland liggen. Om deze reden is vervoer vereist. Een fly drive is om die reden perfect.

Rondreis

Een rondreis Azoren staat garant voor een adembenemende vakantie met onvergetelijke natuurwonderen. Gedurende zo’n fantastische rondreis begeef je je bij lang gestrekte uitzichten, spectaculaire kliffen en onvergetelijke bezienswaardigheden, zoals vulkanen, geisers en prachtige meren. Kies je voor een rondreis Azoren, dan ontdek je alle bezienswaardigheden van de Portugese Azoren!

Beleef meerdere highlights gedurende een reis over de Azoren eilanden.

Een rondreis Azoren laat je niet alleen een adembenemende natuur zien.De Azoren biedt je ook vele historische bezienswaardigheden te ervaren, bijvoorbeeld historische gebouwen en steden. ervaar in jouw vakantie van het uitzicht op de vulkaan Sete Cidades en beleef de historische stad Ponta Delgada op het bijzondere eiland genaamd Sao Miguel, beklim de eeuwenoude vulkaan en beleef van klassieke wijnen op het populaire eiland Pico.

Sao Miguel – Het grootste Azoren eiland

Sao Miguel is het bekendste en grootste eiland van de Azoren. Sao Miguel is het meest groene eiland. Vele fly drive vakanties naar de Azoren vertrekken vanaf Sao Miguel. Het mooie eiland heeft vele must see om die reden is Sao Miguel een veel geboekte locatie voor een vakantie Azoren.

Must see op Sao Miguel

  • Ponta Delgada; historische hoofdstad van de Azoren..
  • Lagoa Do Fogo; prachtig kratermeer. De meest bijzondere plek voor een wandeling/
  • Caldeira Velha: unieke warm water waterval waar je een duik wilt nemen.
  • Sete Cidade kleurrijke kratermeren.
  • Furnas; de locatie met borrelende geisers en geneeskrachtige warmwaterbronnen.

Een vakantie Azoren is steeds meer in trek. En dat is niet zo gek omdat de Azoren de perfecte vakantie bestemming op slechts vier uur vliegen. Ondanks dat de kleurrijke Archipel is nog niet ontdekt bij het het grote publiek. Boek jij je volgende vakantie naar de Portugese Azoren?

1 reactie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *