Vakantie madeira

Vakantie naar Bloemenparadijs Madeira

Overweeg je een vakantie naar het Portugese Madeira? Leuk! Het Portugese eiland heeft je veel te bieden. Ben je dol op een zonnig eiland en een kleurrijke natuur? Wat dacht je van karakteristieke steden bijvoorbeeld hoofdstad Funchal. Een vakantie Madeira heeft ongelofelijk veel te bieden en staat garant voor een onvergetelijke vakantie. We zetten de mooiste bezienswaardigheden en type vakanties voor je op een rij.

Een heerlijke stad boordevol gemoedelijk wijken en talrijke leuke activiteiten om te doen zoals:

  • Botanische tuinen Deze uniek tropische tuinen zijn kenmerkend voor Madeira.
  • De unieke kabelbaan van Funchal. Deze must see wil je beleven in jullie trip op Madeira. Geniet van prachtige uitzichten vanuit de kabelbaan.
  • Daarnaast staat de hoofdstad bekend om de kleurrijke versmarkt. Op de populaire markt koop je exotische fruitsoorten fruit, verse vis en uiteraard bloemen.
  • Walvissen en dolfijnen spotten.
  • Een bijzondere excursie in je vakantie op Madeira is walvissen bekijken. Madeira behoort tot de beste plekken van Europa om dolfijnen en walvissen te spotten. De meeste kans hiervoor heb je vanaf het bekende Funchal.

Welk type vakantie kies jij?

Je kan op meerdere manieren het eiland ontdekken. De ene vakantieganger houdt van een goed geregelde all inclusive reis of een ontspannen zon, zee, strandvakantie. Andere mensen houden meer van een minder rustige vakantie. Denk aan een rondreis of wandelreis. Wat voor type reiziger je ook bent Madeira heeft voor iedere vakantieganger een heerlijke vakantie te bieden.

De voordelen van een Fly drive Madeira

Een fly drive Madeira neemt de afgelopen jaren toe in populariteit bij reizigers. Begrijpelijk want je bepaalt je eigen bestemmingen. Hoezo zou je op 1 plek verblijven als je ook meerdere indrukwekkende bestemmingen kan beleven in je vakantie op Madeira.

Wandelen op Madeira

Het bloemeneiland Madeira is een droombestemming voor wandelliefhebbers. Logisch, want Madeira is echt oogverblindend. De paden om te wandelen zijn geschikt voor meerdere niveaus. Of je nu vaak de schoenen aantrekt op het kleurrijke eiland kan iedere vakantieganger prachtig wandelen. Wandel langs velden vol bloemen, steile watervallen, natuurlijke grotten en legio tropische stadstuinen.

Vakantie madeira

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *