Wat je gezien moet hebben tijdens een rondreis Nieuw Zeeland

Er zijn heel veel bezienswaardigheden in Nieuw Zeeland die je echt gezien moet hebben als je een rondreis Nieuw Zeeland gaat doen. Veel mensen denken alleen aan kiwi’s als ze aan Nieuw Zeeland denken, maar er is nog veel meer dan alleen dat! Maar natuurlijk is het wel leuk als je deze vogel tegenkomt op je rondreis, want deze vogel is door de tijd heel wel iconisch geworden. Wat moet je naast de kiwi dan echt allemaal gezien hebben in Nieuw Zeeland? Wij hebben in deze blog een paar van de mooiste bezienswaardigheden op een rijtje gezet. Dus lees snel verder om ideeën op te doen voor je volgende vakantie!

Spot walvissen op je volgende rondreis Nieuw Zeeland

Nieuw Zeeland wordt natuurlijk omringt door de zee en daardoor kan je heel veel mooie dieren spotten op het water. Je kan een mooie cruise boeken om walvissen en dolfijnen in het echt te zien. Het is enorm indrukwekkend om grote walvissen te zien. Eerst is er een straal waterdamp te zien en vervolgens zie je de enorme staart van de walvissen. Naast walvissen zijn er ook schattige dolfijnen te zien die in kleine groepjes rondzwemmen of grote zeevogels. Natuurlijk hoef je niet perse een luxe cruise te boeken voor je rondreis Nieuw Zeeland, want er gaan genoeg andere boten waarmee je de walvissen net zo goed kan zien! Of huur zelf een klein bootje om de wateren mee te verkennen.

Leef een dag als Hobbit

De grote filmliefhebbers en de fans van The Hobbit en de Lord of The Rings films weten waarschijnlijk allang dat deze films opgenomen zijn in het prachtige Nieuw Zeeland. Maar ook voor degenen die dat nog niet wisten is het zeker de moeite waard om deze filmlocaties op te zoeken. Je kan gemakkelijk een dag of een paar dagen ronddwalen in dit prachtige heuvelachtige landschap en je kan zelfs de iconische plaatsen uit de film opzoeken. Misschien kan je ook nog wel een paar iconische zinnen uit de films opzeggen in de plaatsen waar deze gefilmd zijn!  Zo kan je tijdens je rondreis Nieuw Zeeland even doen alsof je zelf in deze fantasiewereld leeft.

Ontdek prachtige natuur tijdens je rondreis Nieuw Zeeland

Ben je wel in voor een sportieve rondreis Nieuw Zeeland en zit je liever niet de hele dag p een boot of in een bus? Dan kan je lange wandelen maken in de prachtige natuur! Er zijn in Nieuw Zeeland namelijk parken parken, bergen en rivieren te zien. Je kan een wandelroute volgen en je laten verrassen met wat er allemaal te zien is om vervolgens lekker wat te eten of te drinken in een lokaal cafeetje. Het is natuurlijk ook heel leuk om zelf een lange route uit te stippelen langs alle plekken die je graag wil zien. Voor de echte sportievelingen kan je zelfs voor een paar dagen gaan wandelen en elke avond in een lokale B&B of een gezellig hostel overnachten. Je kan je wandelvakantie dus helemaal aanpassen naar je eigen wensen!
Kies anders om je reis te verlengen en ga ook voor een rondreis door Australië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *