Op reis naar Vegas

Las Vegas ziet elk jaar een enorme toestroom van toeristen uit het hele land en de hele wereld – en met bijna vijfendertig miljoen mensen die jaarlijks naar Vegas trekken, zijn er ongetwijfeld goede en slechte praktijken voor Vegas-reizen. Of u nu voor het eerst naar het prachtige Las Vegas, Nevada gaat, of een oude pro op het Vegas-circuit bent, deze tips en trucs kunnen uw vakantie in Las Vegas zo gemakkelijk te plannen en plezierig mogelijk maken.

Eerst en vooral de enige fout die veel reizigers naar Las Vegas maken om hun reis te boeken bij een bedrijf dat adverteert met de goedkoopste vliegtickets en goedkoopste hotelpakketten die overal beschikbaar zijn, zonder uitzondering. Er zijn zoveel oplichtingspraktijken als het gaat om de reisindustrie, en omdat Las Vegas een hotspot is voor reizen, zijn er talloze die zich op Vegas-bezoekers richten. Een goedkope Vegas-vakantie is absoluut een goede zaak, maar u wilt er zeker van zijn dat u te maken heeft met een legitiem bedrijf als u een gebundeld Vegas-reispakket koopt.

En onthoud dat alleen omdat het de goedkoopste is (zelfs voor legitieme aanbiedingen), dit niet betekent dat het de beste of zelfs de beste zal zijn wat betreft accommodaties. Je zit misschien vast met vliegende economie, zit niet naast je reisgenoot in het vliegtuig, en zit vast in een kamer van lage kwaliteit met een geweldig uitzicht op een kapotte airconditioner terwijl je wacht op je tickets om Joe Nobody te zien die waren inbegrepen in uw “deal”. Je wilt zeker geen ondermaatse kamer met oudere, sjofele matrassen, lange wandelingen naar het casino, geen restaurant of zelfs een taxiservice. Zorg ervoor dat u de reputatie van een bedrijf controleert voordat u een “deal” aangaat.

Een andere tip is om uw hotel te boeken voordat u uw vliegticket boekt. De meeste hotels in Vegas zijn elke dag van het jaar meer dan 90% van de tijd volgeboekt – dus het wordt ten zeerste aanbevolen om ten minste dertig dagen vooruit te plannen om de dagen te reserveren die u wilt, het hotel dat u wilt en de kwaliteit van kamer of suite die u wilt. Vroeg boeken heeft ook andere voordelen – met als beste dat u de beste tarieven voor uw kamer kunt krijgen als u vooraf betaalt of vooraf boekt. Normaal gesproken is het boeken van zondag tot en met woensdag de goedkoopste tijd van de week om uw Vegas-reis te boeken om te profiteren van besparingen. Nadat u uw hotel in Las Vegas hebt geboekt, kunt u uw intrek nemen om uw vlucht en vlucht in Vegas te boeken.

Zodra je al je reisarrangementen voor je Vegas-reis onder de knie hebt, kun je beginnen na te denken over het boeken van een aantal shows die je graag in Vegas wilde zien. Houd er rekening mee dat veel shows ook snel volgeboekt zijn, en net zoals je je hotel vroeg hebt geboekt, moet je de shows die je wilt zien van tevoren boeken. U kunt ook overwegen een Las Vegas-tour te plannen voor uw vakantie in Las Vegas; een geweldige ervaring om te proberen is een helikoptervlucht over de Grand Canyon en Boulder Dam overdag of een rit in het donker over Glitter Gulch en het centrum van Vegas om de spectaculaire lichten te zien. Er zijn ook wandeltochten en tourbussen die u tegen minimale kosten naar bezienswaardigheden in de omgeving brengen.

Een ander ding waar toeristen op vakantie in Las Vegas op moeten letten, zijn de zakkenrollers. Helaas zijn Vegas-toeristen vanwege het enorme aantal toeristen van buiten de stad de eerste keus geworden voor potentiële dieven die op zoek zijn naar portefeuilles, portemonnees en andere waardevolle spullen. Veel zakkenrollers werken in paren, en terwijl de een je afleidt met een vraag (ligt dat je chip op de grond?) pakt de ander je portemonnee. Of ze botsen tegen je aan en veroorzaken opschudding lang genoeg om je portemonnee uit je achterzak te trekken zonder dat je het weet. Klik hier voor leuke tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *