Hotel Emmen is genieten van Drenthe

Vakantie vieren in eigen land is zeer de moeite waard. Je hoeft niet altijd heel ver weg om toch van een heerlijke vakantie genieten. Denk bijvoorbeeld eens aan Drenthe, waar je vanuit hotel Emmen prima de prachtige provincie Drenthe kunt ontdekken. En Deze provincie is echt de moeite waard om eens te bezoeken.

Emmen heeft een prachtig winkelcentrum

Vanuit hotel Emmen kun je prima ervaren wat Drenthe allemaal te bieden heeft. Maar eerst maar eens kijken naar Emmen zelf waar ook al voldoende te doen en te zien is. Zo is het winkelcentrum in Emmen gerenoveerd en zeer de moeite waard. Je vindt er leuke en exclusieve winkels en dat zowel buiten als overdekt. Emmen biedt ook al voldoende horeca, zeker rond het centrale plein in de stad waar je allerlei eetgelegenheden vindt en ook gezellig een borrel kunt drinken.

Wildlands is een combinatie van een dierentuin en een pretpark

Hotel Emmen? Het is geen enkel probleem een hotel in Emmen te vinden. Er zijn er voldoende en alle hotels hebben uitstekende faciliteiten. Van luxe kamers tit standaard kamers en van kamers met flatscreen televisie en ligbad tot een hotel Emmen met een indoor zwembad en wellness faciliteiten. Emmen biedt het allemaal. Emmen zelf is vooral bekend van Wildlands of het nieuwe Noorder Dierenpark. In Wildlands stuit je op een combinatie van een dierentuin en een pretpark. Want in Wildlands zie je ijsberen en giraffes, maar kun je ook gewoon in een achtbaan. Een bezoek aan Wildlands is dan ook meer dan de moeite waard. Daar ben je zeker een dag zoet.

Drenthe is de fietsprovincie bij uitstek

Kies een hotel Emmen dat fietsen verhuurd zodat je vanuit Emmen de hele provincie in kunt. Want Drenthe is de fietsprovincie bij uitstek. Niet voor niets wordt er elk jaar de Drentse rijwielvierdaagse georganiseerd waaraan duizenden oudere en jongere fietsers deelnemen. Fietsen in Drenthe betekent vooral fietsen door het groen, want de provincie is zeer bosrijk. Dwars door de bossen lopen prachtige fietspaden. Zeker weten dat je onderweg een hunebed tegen kan komen. Dat is ook leuk om eens van dichtbij te bekijken.

De mensen in het hotel Emmen zijn relaxed en ontspannen

Een paar nachten slapen in een hotel en eten in een restaurant Emmen en je kunt er weer tegenaan. Want Drenthe is ook een provincie waar het heerlijk rustig is ten opzichte van de randstad. Waar je uren wandelt in het bos zonder iemand tegen te komen. De mensen zijn er relaxed en ontspannen en daar ga je automatisch in mee. Het is ontstressen op de beste manier. Ben je voetballiefhebber? Bezoek dan ook eens een wedstrijd van FC Emmen. Hoewel gedegradeerd is dat de laatste jaren toch een cultclub geworden en in het kleine stadion is het altijd gezellig. In de buurt van Emmen heb je verder nog Plopsaland (Coevorden) terwijl ook Assen en Groningen net als Duitsland op steenworp afstand van Emmen liggen. Al met al zijn er reden genoeg om eens serieus te overwegen te kiezen voor hotel Emmen. Je bent er heerlijk even tussenuit en dat gewoon in eigen land. Een echte aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *